Badminton Vereniging Almere

Europees en wereldkampioen gehuldigd

Voordat de wedstrijd tegen Roosterse BC van start ging werden er eerst een paar mensen in het zonnetje gezet. Een Europees en wereldkampioen in je vereniging is toch wel wat bijzonders. Ook Erik staats stond nog een keer in de schijnwerpers.

Raggers
Cheryl

Cheryl Seinen

Cheryl Seinen pakte 3 maanden geleden tijdens de Europese Spelen in Minsk goud met Selena Piek in het dames dubbel. Je kunt het nog teruglezen in dit nieuwsbericht.

Georgy

Georgy van Soerland-Trouerbach

Na de Europese titels in het enkel en damesdubbel veroverde Georgy ook op deze twee onderdelen twee maal goud op de wereldkampioenschappen veteranen in Polen. Het was voor Georgy de derde wereldtitel in successie. Lees het nog terug in een eerder nieuwsbereicht.

Erik

Erik Staats

Ook Erik Staats stond nog eenmaal in het middelpunt van de belangstelling. Erik werd bedankt voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend en dat was natuurlijk voornamelijk team 1. Maar ook invaltrainer bij de recreanten was geen probleem voor Erik. Lees nog eens de fantastische bijdragen over het afscheid van Erik op deze pagina.

Sindjaja

Reageer op dit bericht (“Europees en wereldkampioen gehuldigd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)