Badminton Vereniging Almere

Nieuws van Inhala Officesupplies

Hieronder een kort bericht van één van onze sponsoren:

Inhala Officesupplies is al weer een aantal jaar sponsor van BV Almere. En we melden graag weer een paar nieuwtjes van onze kant. Kort geleden hebben we een mijlpaal bereikt. Inhala Officesupplies bestaat al weer 12,5 jaar!

inhala

En vervolgens konden we al weer hard aan de slag want we zijn inmiddels verhuisd. Wel in hetzelfde pand gelukkig. Maar nu hebben we de beschikking over een grotere showroom. En daar is natuurlijk weer iedereen van harte welkom.
Wilt u ons online bezoeken klik dan hier

Tot ziens bij Inhala Officesupplies

Reageer op dit bericht (“Nieuws van Inhala Officesupplies ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)