Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere op 19 oktober thuis tegen Amor GS BC

Afgelopen weekend was er geen competitie. In Topsportcentrum Almere heeft het Yonex Dutch Open plaatsgevonden. Spelers uit 44 landen streden daar om de punten voor de ranking en de titels. Zaterdag staat de wedstrijd tegen het gepromoveerde Amor uit Groningen op het programma.

haje

De studentenvereniging heeft de volgende spelers in de selectie:
Riemco Hof, Meike Brul, Brent Maarsingh, Marianka Wajer, Marco de Jager, Bianca Oosterhaven, Rik Wilbers, Marjolein Stam en coach Joost Quant. Hun website kan je vinden op de website van Amor.
Het is voor het eerst dat er een team uit een van de drie noordelijke provincies in de eredivisie uitkomt. Amor neemt de plaats in van Van Zijderveld die geen eredivisiewaardig team kon inschrijven. Momenteel staan de Groningers de op laatste plaats met 5 punten.

SCB

Op papier dus een makkelijke tegenstander voor AviAir Almere, de huidige koploper in de eredivisie, maar van onderschatting zal geen sprake zijn. Er zijn meer verrassende uitslagen te noteren geweest.
De wedstrijd vindt plaats om 19.00 uur in Sporthal Raggers en de toegang is zoals altijd gratis.

Volgende weer wordt er thuis op zondag gespeeld. Om 14.00 uur zal regerend Nederlands kampioen Duinwijck BC de tegenstander zijn.

Team 1
autoradam

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere op 19 oktober thuis tegen Amor GS BC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)