Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend voor Victor Almere 2

Zaterdag stond de uitwedstrijd naar Hoorn gepland. De herendubbel in 2 spannende sets gewonnen. De damesdubbel werd ook in twee sets gewonnen maar hadden het iets makkelijker dan de heren. Een 2-0 voorsprong voor Almere.

victor

Timo begon goed in de eerste set tegen Dave Veerman, deze set werd dan ook gewonnen door Timo. In de tweede set helaas een wat minder spel en kwam het op de derde set aan. Helaas zat het spel van de tweede set er nog in, maar na goed knokken werd het nog een hele spannende set. Helaas ging de winst naar Hoorn. Leon wist in twee sets te winnen en is eigenlijk niet in gevaar geweest. Diede had het in de eerste set wat zwaarder maar wist de twee set overtuigend te winnen. Helaas verloor Rosalie haar singel in twee sets en stond het ondertussen 4-2. De mixen gingen allebei in spannende driesetters naar Hoorn. Dit was een kleine tegenvaller maar Hoorn speelden in de mixen erg sterk.

Afgelopen zondag stond onze 2e uit wedstrijd van het weekend op de planning tegen Van Zijderveld.
Leon en Timo haalde het eerste punt binnen door te winnen in 2 sets. Diede en Rosalie hadden het een stuk lastiger maar wisten de derde set goed naar zich toe te trekken en behaalde het tweede punt.

Victor 2

Timo begon moeizaam aan de eerste set maar won de set wel en pakte meteen door met een overtuigende tweede set. Diede kwam in allebei de sets voor bij rust met goed spel maar werd in beide sets op het laatste moment ingehaald en verloor helaas. Leon won zijn single in 2 sets waarbij de tweede set iets moeizamer ging dan de eerste. Rosalie was dicht bij de winst in de eerste set maar verloor in de verlenging, de tweede set kon ze zich helaas niet herpakken en deze set ging ook verloren.

Tijdens de mixen zijn Diede en Leon niet in de problemen gekomen en wonnen in 2 sets. Bij Rosalie en Timo ging het iets moeizamer maar werd in 2 spannende sets gewonnen.

Met een 6-2 overwinning gaan we nu een rust in van 2 weken en een koppositie in de poule met 3 punten voorsprong.

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend voor Victor Almere 2 ↑”)