Badminton Vereniging Almere

Elk Kind een Bal

Ik ben Aram Mahmoud, speler van team 1. Velen van jullie weten dat ik uit Syrië kom. Sinds dit jaar ben ik gestart met mijn opleiding aan de Johan Cruyff Academie. Voor mijn eerste project moet ik mij inzetten voor het goede doel, Elk Kind een Bal.

Elk kind een bal

Wat houdt het project in?

Elk Kind een Bal is een project waarbij kinderen in arme landen de mogelijkheid krijgen om te sporten. Om dit mogelijk te maken heb ik samen met drie andere studenten de opdracht gekregen om 15 ballen te verkopen ter waarde van €100,00. Met het geld van 1 bal kan de Stichting Elk Kind een Bal 5 kinderen van een nieuwe bal voorzien. Als u € 100,- doneert, krijgt u als blijk van waardering een unieke voetbal met de naam van de Johan Cruyff Academie. Daarnaast kunnen we een foto maken en op Facebook posten als nieuwe sponsor van de stichting Elk Kind een Bal. Als een badmintonclub wil doneren, kom ik de jeugd van die club een clinic van 1,5 uur geven.

Ik kom uit een land dat niet heel rijk is en daarom weet ik wat een bal voor een kind kan betekenen. Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, zorgt ervoor dat zij met andere kinderen buiten gaan spelen, leert hun samen te werken en te groeien in hun ontwikkeling. Sport in het algemeen leert kinderen op hun gedrag te letten. Uit mijn eigen ervaring, ben ik heel blij dat ik bij sport ben betrokken en daarom wil ik de kinderen ook helpen dat mogelijk te maken. Maar hiervoor is uw hulp wel nodig!

Voor meer informatie over de stichting kunt u via deze link zien wat hun visie is.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cock op 16-10-2019 om 12:23 uur

    Aram,
    Wat een mooi initiatief. Ons team (Niezing Almere 20) koopt een bal.

    Welk team volgt??!!

Reageer op dit bericht (“Elk Kind een Bal ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)