Badminton Vereniging Almere

Thuiswedstrijd nummer 2 voor Victor Almere 2

Afgelopen zaterdag stond onze tweede thuiswedstrijd gepland tegen DKC. Manon speelde mee in team 1 en zo gingen we met 4 man van start.

Victor

De herendubbel werd netjes in twee sets gewonnen, helaas hadden de dames wat meer moeite en ging een matchpoint in de tweede set verloren en zo ook de derde set. Een tussenstand van 1-1, nog niets aan de hand natuurlijk.

Alle singels werden gewonnen en zo kwamen we op een tussenstand van 5-1, met een goed gevoel en vol vertrouwen gingen we de mixen in.

Allebei de mixen werden in twee sets gewonnen en zo kwamen we opnieuw op een ruime 7-1 winst uit. Na twee overtuigende overwinningen staan we aan kop, op de tweede plek volgt DKC maar met een wedstrijd meer gespeeld. Aankomend weekend staat een dubbel weekend op de planning. Zaterdag uit naar Van Zijderveld en zondag een uitwedstrijd naar Hoorn.

Reageer op dit bericht (“Thuiswedstrijd nummer 2 voor Victor Almere 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)