Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 3 neemt koppositie na dubbelweekend!

Team 3 heeft goede zaken gedaan het afgelopen weekend. Zaterdagavond werd er thuis gespeeld tegen Trilan. De herendubbel werd redelijk eenvoudig gewonnen. De dames hadden een extra setje nodig om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

victor

Beide 1e heren- en damessingel werd met 2 ruime sets gewonnen. De 2e heren- en damessingel hadden het wat lastiger. Invalster Mijntje verloor haar wedstrijd helaas met 21-19 in de derde set en Dennis verloor ook zijn 2e set met 19.

Door een opgave van Trilan werd de 1e mix gewonnen en de 2e mix kwamen wij niet echt in problemen en wonnen redelijk gemakkelijk de 2e mix. Hierdoor was de wedstrijd afgesloten met een 6-2 overwinning voor Almere.

De volgende dag moest team 3 uit spelen tegen de Zwaluwen in Prinsenbeek. Vandaag we weer met het eigen team compleet.
Ook vandaag werden beide dubbels weer eenvoudig gewonnen.

Victor 3

Denzell, Kirsten en Sabine wonnen alle drie hun singels in twee sets. Vanwege de nog lichte blessure van Sebastiaan moest ons oudste teamlid Dennis nog een keer singelen. Hij heeft hard gestreden voor zijn punten en dat werd ook beloont met een 21-18 overwinning in de derde set. Het is maar goed dat Dennis zijn 21ste punt scoorde want hij kreeg meteen daarna kramp in zijn been en vlak daarna ook in zijn andere been. Gelukkig hoeft Dennis de komende tijd niet meer te singelen :)

Daarna werden ook nog de mixen gewonnen en was de tussenstand 8-0.
Al met al kan team 3 terug kijken op een zwaar maar geslaagd weekend.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 3 neemt koppositie na dubbelweekend! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)