Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 3 verslaat Olympia 56

Dit weekend stond de wedstrijd tegen Olympia 56 op het schema. Half gaar aangekomen, wandelden de spelers van Almere naar binnen. Na een technisch goed uitgevoerde warming-up, konden de spelers tegen een shuttle slaan. Precies op tijd en met een paar scheidsrechters te weinig, kon de wedstrijd van start gaan.

Victor

Zij wisten na een beroerde start toch de wedstrijd makkelijk in twee sets te winnen. Bij de dames gingen Sabine en Kirsten van start. Ook zij hadden last van opstart problemen en verloren dus ook de eerste set. Na een goede tweede set, kwam er een huiveringwekkende derde set, waarin de zusjes een matchpoint wegwerkten en daarna de mokerslag uitdeelden om zo de wedstrijd te winnen.
De wedstrijd stond hierdoor op 0-2 voor Almere. De singles konden beginnen!

Hierbij was het de beurt aan Sebastiaan, helaas moest hij zich gewonnen geven en haf hij de singel op door een blessure aan zijn hamstring/bil.
Tegelijk werd de singel van Denzell gespeeld die in een soepele 2 setter zijn singel wist te winnen.
Hierna was het de beurt voor Kirsten en Sabine.
Na een moeizame opstart van Kirsten wist zij zich uiteindelijk te herpakken en wist ze de 2e en 3e set naar zich toe te trekken.
Voor Sabine was het niet haar dag en was ze niet zo lekker en liet ze haar singel lopen.
De stand na de singels was 4-2 in het voordeel voor ons.

Doordat Sebas zijn singel moest opgeven, moest Denzell voor hem de mix gaan spelen samen met Sabine. Deze ging werd in 2e.

Hierna was het de beurt aan onze ervaren en meest technische Dennis en jonkie Kirsten na een moeizame wedstrijd wisten zij zich deze naar zich toe te trekken.

Eindstand 6-2 voor ons.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 3 verslaat Olympia 56 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)