Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 2 november AviAir uit tegen DKC

Hoewel de eerste plaats voor AviAir Almere in de eerste competitieronde een feit is moet er nog wel een uitwedstrijd tegen DKC worden gespeeld. Dat geldt ook voor de andere teams die nog strijden om een plek in de kampioenspoule. De eerste plaats levert AviAir Almere in ieder geval 5 bonuspunten op. De nummer 2 krijgt 4 punten enz. We beginnen dus zonder gespeeld te hebben in de tweede competitieronde met 5 punten.

Zaterdag 2 november om 19.00 uur in Sporthal Hogeveld te Den Haag: DKC - AviAir Almere

raggers

DKC heeft Europese toppers in huis zoals Robin Tabeling, Mark Caljouw en zijn Deense vriendin Line Kjærsfeldt die momenteel de 26e plaats in de worldranking bezit. Een eredivisiewedstrijd speelde zij echter nog niet. Ook Mark zal niet spelen vanwege een blessure. Verder hebben de coaches Dennis van Daalen de Jel en Ernst Jan de Keijzer de beschikking over o.a. de mannen Gijs Duijs, Michiel Kruijt, Thomas Wijers en Tom Blinde en de dames Marlies Baan, Charissa Kuiper, Ieva Pope, Demi Brehler en Kiona van der Werf.

Haje
Beround

Bij de verliezend finalist van het afgelopen seizoen is Daisy Bommeleyn gestopt en heeft Alyssa Tirtosentono zien vertrekken naar Drop Shot. DKC bezet de 5e plaats en dat geeft nog net recht op een plek in de kampioenspoule. Het is ze er dus alles aan gelegen een goed resultaat te behalen en in het linker rijtje te eindigen. De strijd om de 2e plaats is nog ongekend spannend want het verschil tussen de huidige nummer 2 en 5 is slechts 3 punten.

team 1

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 2 november AviAir uit tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)