Badminton Vereniging Almere

Badmintonhal op 5 december gesloten

Donderdag 5 december is Sinterklaas weer in het land en dan weet je het wel. Pakjesavond en dus niet badmintonnen. Er worden op 5 december dus geen trainingen gegeven want de BADMINTONhal is gesloten. Iedereen een fijne en gezellige Sinterklaasavond toegewenst.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 22-11-2019 om 10:02 uur

    Het is aan de badmintonners om te bepalen dat er niet gebadmintond wordt op 5 december, maar de hal is wel degelijk gewoon open voor de andere gebruikers zoals de turners, volleyballers en kaarters,

Reageer op dit bericht (“Badmintonhal op 5 december gesloten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)