Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 2 gelijk tegen Duinwijck BC 3

De herendubbel was een hele spannende partij. Het kon beide kanten op gaan. De duinwijckers hadden net iets meer netballen in de derde set. Maar het was een hele leuke partij met hele mooie rally's. Aan het begin van de dames dubbel waren er nog veel leuke rally's, maar in de tweede set was het duidelijk dat Fabiene en Marije nog een maatje te groot waren voor Diede en Edith.

De singel van Léon was een winst in de 3de set voor Léon. Met hele leuke en lange rally's die met winst beide kanten op vielen. Timo had geen problemen tijdens zijn single en won met goed spel in 2 sets.

Edith speelde een hele goede singel tegen Marije. Waar ze in de 1ste set nog dik achter stond heeft ze zich heel goed terug geknokt. In de 2de set ging ze beter van start en ging lang gelijk op. Maar door de ervaring van Marije haalde ze de laatste paar punten wat makkelijker binnen. Maar Edith heeft geknokt voor wat ze waard was. En dat terwijl ze voor onze wedstrijd ook al in haar eigen team in de middag had gespeeld.

De mix van Léon en invalster Edith was een goede partij. Helaas niet opgewassen tegen Robert en Fabienne. De mix van Timo en Diede liep erg goed. Zij hadden veel geluk met net balletjes en wonnen gemakkelijk in twee sets.

Eindstand Victor Almere 2 - Duinwijck BC 3: 4-4

Victor

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 2 gelijk tegen Duinwijck BC 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)