Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 2 nog steeds ongeslagen aan kop

Afgelopen weekend stond onze meest verre uitwedstrijd op de planning namelijk Barendrecht. Barendrecht stond laatste in onze poule en met vol goede moed en gezelligheid gingen we dan ook richting Barendrecht op zaterdag middag.

De herendubbel werd de eerste set overtijgend met 21-15 gewonnen en ook de tweede set wisten ze met 21-18 te winnen. De dames dubbel daar in tegen was een stuk spannender, de eerste set ging helaas verloren met 14-21 de tweede set hebben de dames niet achter gestaan en wisten ze te winnen met 21-16. De derde set begon met een achterstand bij de 11 maar ze wisten goed terug te komen. Met een aantal matchpoints voor de dames van Almere ging de set na een aantal spannende rally's toch naar Daisy en Pascalle met 24-22, 1-1 was de tussenstand.

Timo moest vechten voor zijn punten in de singel, hij had drie sets nodig om te wedstrijd binnen te slepen, met een uitslag van 21-17 in de derde set stonden we voor met 2-1. De singel van Diede ging helaas verloren naar een goed spelende Pascalle. Gelukkig werden de singels van Leon en Manon overtuigend gewonnen en was de tussenstand 4-2.

Ook in de mixen was Almere overtuigend en beide mixen werden gewonnen met 21-17 en 21-15. een overwinning van 6-2 voor Almere 2, dit betekent, nog steeds ongeslagen en nog steeds nummer 1 al wordt het steeds spannender want ook Amersfoort timmert hard aan de weg en met een gelijk aantal punten staan ze op nummer 2 in de poule.

Victor

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 2 nog steeds ongeslagen aan kop ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)