Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 3 op de helft van de competitie en nog steeds aan kop!

Afgelopen zondag was Team 3 op bezoek bij Smashing in Wijchen. Beide dubbels waren spannende partijen. Helaas verloren de heren na 3 setpoints de game met 26-24. Ook de tweede set waren ze er dichtbij, maar het punt ging toch naar Smashing

Victor

De dames stonden beide sets ruim voor, maar lieten de tegenstanders toch steeds terugkomen. Uiteindelijk zetten de dames beide sets om in winst, twee keer met twee punten verschil

Sebastiaan speelde een degelijk wedstrijd en won dan ook gemakkelijk van zijn tegenstander. Kirsten daarentegen had het wat lastiger. Kirsten en Demi hadden allebei nog geen singel verloren, dus dat beloofde een leuke wedstrijd. Na hard werken trok Kirsten beide sets naar zich toe.

Denzell en Sabine zaten allebei niet helemaal in hun wedstrijd en maakten het zichzelf daardoor moeilijk. Toch pakten ze beide hun singel binnen in twee sets.

Ook de mixen waren twee spannende partijen. Denzell en Sabine speelden een degelijke eerste set en wonnen die dan ook ruim. Daarna zakten ze wat in, waardoor de tweede set naar Wijchen ging. Ze herstelden zich weer op tijd en trokken de winst met 21-19 in de derde game naar zich toe. Dennis en Kirsten verloren onnodig de eerste set, maar maakte dat meteen weer goed, door de tweede en derde set ruim te winnen.

Door de winst van beide mixen werd de stand 7-1 voor Victor Almere.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 3 op de helft van de competitie en nog steeds aan kop! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)