Badminton Vereniging Almere

AviAir ontvangt zondag landskampioen Duinwijck

De nummer 1 in de kampioenspoule AviAir Almere ontvangt de nummer 2 landskampioen Duinwijck BC. Een strijd om de koppositie voor zo ver dat van belang is want er zijn na zondag nog 5 wedstrijden te spelen. Maar voorlopig heeft het keurkorps van Dave Khodabux wel 4 punten voorsprong op de Haarlemmers.

Team 1
Beround

Maar wie zal er spelen bij de tegenstander? Duinwijck heeft veel kwaliteit in huis en kan altijd een sterk team opstellen. We kunnen dus mooie en spannende partijen verwachten. Duinwijck wist afgelopen weekend, evenals AviAir, DKC met 6-2 te verslaan en met dezelfde cijfers Drop Shot.
Hoe dan ook, uw steun zal nodig zijn om een goed resultaat te behalen tegen de titelhouder.
U bent van harte welkom op zondag 15 december 14.00 uur in Sporthal Raggers.
Natuurlijk is de toegang zoals altijd weer gratis.

Haje

Reageer op dit bericht (“AviAir ontvangt zondag landskampioen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)