Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend voor AviAir Almere

De eerste competitieronde in de kampioenspoule zit er al op maar voor AviAir begint die zaterdag 7 december om 19.00 uur in Sporthal Raggers. Hoornse BV zal de tegenstander zijn. Hoornse, met coach Max Sibbald, presteert prima dus zullen de Almeerders op hun hoede moeten zijn.

Team 1
Raggers

Een dag later om 14.00 uur wacht in Den Haag alweer DKC dat zijn eerste wedstrijd (tegen Hoornse BV) met 5-3 won. In die wedstrijd heeft Line Kjaersfeldt (WR30) haar eerste competitiewedstrijd gespeeld. Mark Caljouw is nog steeds niet hersteld van zijn blessure en zal dus niet spelen. De 5 bonuspunten die verdiend werden in het eerste deel van de competitie kunnen aan het eind van de tweede ronde wel eens belangrijk zijn.
U bent van harte welkom en de toegang is zoals altijd gratis.

beround

Graag vragen wij nogmaals nog uw aandacht voor het volgende.
Cheryl Seinen, speelster van eredivisieteam AviAir Almere, is genomineerd voor de Go for Gold Sportprijs Limburg als sportvrouw van het jaar 2019. Cheryl veroverde met Selena Piek de Nederlandse en Europese titel dames dubbel en staat momenteel op de 20e plaats van de wereldranglijst. Cheryl is ook nog eens volop in de race voor deelname aan de Olympische Spelen in Tokio komende zomer. Help Cheryl door op haar te stemmen. Het kost je niet veel tijd en is dus een kleine moeite.
Je vindt alle informatie op L1.nl of wil je direct stemmen ga dan naar de website Sportprijs Limburg.

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend voor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)