Badminton Vereniging Almere

Update: Sinterkersttoernooi recreanten met alle foto´s

Vrijdag 13 december heeft weer het jaarlijkse Sinterkersttoernooi plaatsgevonden. Een recordaantal deelnemers met maar liefst 65 inschrijvingen en daarmee zat het helemaal vol. Zo moesten er helaas wat recreanten worden teleur gesteld maar door een paar afmeldingen wegens ziekte en blessures konden toch een aantal mensen die op de wachtlijst stonden worden toegevoegd aan het deelnemersveld. De link naar het fotoalbum van het toernooi vind je verderop in dit verslag.

recreanten

De start van het toernooi was om 20.30 uur en er werden 12 partijen van 10 minuten gespeeld. Dat betekende voor elke ronde voor 25 deelnemers even op de banken plaats nemen. Bij de partijen is zoveel mogelijk rekening gehouden om ze in te delen naar speelsterkte en dat bleek prima gelukt.
Iedere speler schreef zijn eigen behaalde punten op het formulier. Het totaal aantal gehaalde punten was bepalend voor de eindstand. Jari Bonsee bleek de meeste punten bij elkaar te hebben gesprokkeld gevolgd door Martien en Liviëna. De planning en indeling van het toernooi hadden Erik en Jenny menig uurtje gekost maar het resultaat was er dan ook naar. Complimenten!

Leanne
robert

Mis! Weer te laat.

Maar voordat dat zover was zijn er heel wat zweetdruppels gevallen. De gekste capriolen werden uitgehaald om maar punten te kunnen scoren. Ondanks dat heeft onze EHBO-man Jan Olfthof een rustige avond gehad.
Mooie partijen ook tussen dames en heren dubbels waarbij de heren toch menigmaal het onderspit moesten delven. Klasse dames!
En wat een variëteit. Van ± 18 tot ± 70 jaar en van beginner tot wedstrijdspeler.

Dasvie

Waar is die verrekte shuttle.

Paul

Na afloop de prijsuitreiking en traditioneel had iedereen voor elkaar een kleinigheidje meegenomen.
Nog lang is het gezellig geweest en onder het genot van een hapje en drankje werden de partijen nog eens uitvoerig nabesproken.
Zo tegen 2.30 uur trokken we de deur achter ons dicht en kijken we alweer uit naar het eindeseizoenstoernooi in juli.
Tom ook jij bedankt voor jouw hulp om dit toernooi mogelijk te maken.

Glenn

Verder iedereen bedankt die ook dit jaar vrijwel elke recreantenavond weer spontaan hun hulp hebben aangeboden! Mede dank zij deze mensen verloopt vrijwel elke avond zoals het hoort.
Alle foto´s vind je in het fotoalbum.

Ram Tirtan
toernooi
Debbie Megan
ingeborg
zonnemarkt

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Fred Faber op 29-12-2019 om 14:11 uur

    Beste mensen het was een hartstikke leuk toernooi en uitstekend georganiseerd.

Reageer op dit bericht (“Update: Sinterkersttoernooi recreanten met alle foto´s ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)