Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 2 bouwt de koppositie uit

Afgelopen zaterdag heeft team 2 voor de tweede keer van bc DKC gewonnen met 7-1. Hierdoor staan zij met 11 punten boven de nummer twee (Amersfoort).

De dames dubbel werd gespeeld door Manon en Rosalie. De eerste set verloren zij met 16-21 . In de tweede set hadden zij een goed plan en wonnen deze dus ook met 21-18 . De derde set was erg spannend met lange rally’s en goed spel van beide kanten. De derde set werd gewonnen door Almere met 21-18 . De heren hadden ook een driesetter nodig om de dubbel te winnen. De eerste set waren onze heren nog niet helemaal warm en ze verloren deze set met 21-23 . De tweede set waren ze wel op dreef en had DKC geen schijn van kans, de set werd dus ook gewonnen met 21-8 . Ook de derde set hadden onze heren gewonnen.
2-0, een lekker begin dus!

victor
Léon

De heren singel van Leon was gewonnen zonder problemen. Timo had het daar in tegen wat lastiger, hij was erg vermoeid want hij kwam pas laat terug van zijn toernooi in Italië. Hij verloor helaas zijn singel in drie sets. Beide dames singels werden door Manon en Diede in twee sets gewonnen en kwamen beide niet veel in de problemen, de tussenstand is dus 5-1.

De eerste mix van Leon en Rosalie was gewonnen in weer drie sets met 21-9 in de derde. Ook Timo en Diede wonnen de mix, deze keer in twee sets. Beide mixen waren met overtuiging gewonnen en was het dus een 7-1 overwinning voor Almere!

Timo

Team 2 staat dus nog steeds ongeslagen bovenaan. De volgende competitie wedstrijd is, pas na de feestdagen, in 2020. Dus namens ons team een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar!

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 2 bouwt de koppositie uit ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)