Badminton Vereniging Almere

Victor Almere 2 wint van mede koploper Amersfoort

Afgelopen zaterdag heeft Victor Almere 2 een goede slag geslagen. Mede koploper Amersfoort 2 werd met slechts 2 punten terug naar huis gestuurd, terwijl er 6 hele punten in Almere bleven. Als barteam hebben we de wedstrijd van dichtbij kunnen bekijken, sterker nog door twee barmedewerkers uit te lenen als lijnrechter zaten we bovenop het veld. Na afloop van de wedstrijd ontspon zich een heel aardig gesprek tussen de barvrijwilligers en de teamleden.

Allereerst moet vermeld worden dat “Almere” de uitwedstrijd ook al heeft gewonnen, echter doordat Amersfoort betere resultaten tegen de kleinere verenigingen heeft behaald, hadden ze ons team weer bijgehaald. Dat mag natuurlijk niet nog eens gebeuren, “team 2” moet, zal en gaat nu in een rechte lijn naar het kampioenschap toe.
Zeker na ons gesprek aan de bar.
Hierin vroegen de spelers wat coaching van ons, wij zijn tenslotte veel meer ervaren dan zij, dus alle tips zijn welkom. We hebben hen verteld wat wij zagen misgaan tijdens de wedstrijden: omdat team 2 dit niet vergeten zal, zullen we e.e.a in dit verslagje nog eens voor jullie, per speler, op een rijtje zetten.
Timo: Helemaal niets mis mee, geen opmerkingen. Ik heb ook nog even met je vader gesproken, hij is ook zeer tevreden, dus dat zakgeld zit wel snor.
Leon: Vanaf nu is het afgelopen met de “Save overwinningen” Ieder keer ben je een klasse beter dan de tegenstander, sta je een straatlengte voor, maar vind je het leuk om door trucjes en slordig spel de tegenstander dichterbij te laten komen. Op het laatst geef je dan weer gas en komt het toch weer goed (althans deze avond). Maar dat risico gaan we niet meer nemen. Vanaf nu van begin tot einde vol gas totdat de tegenstander gestrekt in de hoek ligt.
Rosalie: Zo moeilijk is het niet. Wij in team 20 kunnen het ook: scherp en OVER het net serveren. Gewoon een kwestie van concentratie, lijkt mij. Dus vanaf nu geen enkele service meer in het net!
Manon: we hebben het gehad over sterkste opstelling enzo. Het gaat natuurlijk niet zo zijn dat jij, met jouw status en talent, hier niet bij zit, kom op zeg, dat ga jij niet laten gebeuren. Laten we afspreken dat er vanaf nu (nog) een extra schepje bovenop gaat zodat jij zelfs het team in moeilijkere tijden op sleeptouw gaat nemen.
Diede heeft geluk gehad. Ze was er niet, anders hadden we over haar ook wel wat gevonden en geschreven natuurlijk
Dit waren in het kort onze aanbevelingen, voor een ieder die denkt dat we een heel serieus gesprek hebben gehad, heeft het mis. De aanbevelingen zijn geuit d.m.v. wat grappen en leuke opmerkingen. Zo moet je dit verslag ook lezen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Floor op 05-12-2019 om 21:10 uur

    🤣👍🏻

  2. Suus op 08-12-2019 om 00:10 uur

    Zeer leuk verslag! Ik wil ook wel een keer huis spelen met deze barmannen achter de bar, een en al gezelligheid. Top mannen, bedankt voor het leuke verslag!!

Reageer op dit bericht (“Victor Almere 2 wint van mede koploper Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)