Badminton Vereniging Almere

8-0 Winst voor Victor Almere 3

Na 2 weken rust te hebben gehad moest team 3 weer competitie spelen. Hiervoor moesten ze helemaal naar Landgraaf. Vanwege een liesblessure speelde Sabine niet mee, maar gelukkig had het team de ervaren Georgy als invaller.

Na twee uur te hebben gereden gingen de dubbels van start. Beide dubbels begonnen goed en werden dan ook redelijk eenvoudig gewonnen.

Daarna waren Kirsten en Sebastiaan aan de beurt om de eerste singel te spelen. Sebastiaan liet niks over van zijn tegenstander en won met 4 en 8. Kirsten begon een beetje moeizaam, maar won de wedstrijd uiteindelijk nog redelijk ruim.

Denzell haalde niet helemaal zijn niveau in de singel, maar toch trok hij de wedstrijd wel naar zich toe. Hierdoor was de tussenstand alweer 5-0. Nu was het tijd voor Georgy om te singelen. Haar tegenstander had veel moeite met de ervaren speelster. Goergy haalde hierdoor het zesde punt binnen.

Bij beide mixen maakte Trilan het de Almeerders in het begin lastig. Maar Almere vocht zich goed terug en pakte beide mixen.

De uitslagen van deze wedstrijd vind je op toernooi.nl

Victor

Reageer op dit bericht (“8-0 Winst voor Victor Almere 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)