Badminton Vereniging Almere

Gratis toegang jeugd bij FZ Forza NK badminton

Van vrijdag 31 januari tot en met zondag 2 februari vinden de FZ FORZA Nederlandse Kampioenschappen 2020 plaats in Topsportcentrum Almere. Totaal 151 deelnemers en daar doen ook een aantal BV Almere-spelers aan mee. Zeker de moeite waard om het toernooi te bezoeken. Jeugd t/m 17 jaar heeft het hele toernooi vrij toegang maar dient een gratis toegangskaart wel te betellen.

Voor Almere doen o.a. mee Cheryl Seinen (als 1e geplaats) met Selena Piek, Amy Tan (3),Aram Mahmoud (3), en Dennis Koppen (4). Maar ook Manon Sibbald en Sebastiaan Li maken kans op een goede eindklassering. Echter moeten zij zich eerst via de kwalificaties in het hoofdtoernooi zien te spelen want ze zijn niet geplaatst door hun langdurige blessures afgelopen jaar. Voor alle deelnemers kijk je op toernooi.nl.

FZ Forza NK

Voor de loting kijk je hier en op deze pagina bestel je toegangskaarten.
Vrijdag is toegang tot het kwalificatietoernooi voor iedereen gratis.
Kom kijken en moedig onze spelers aan!

Badminton Nederland

Reageer op dit bericht (“Gratis toegang jeugd bij FZ Forza NK badminton ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)