Badminton Vereniging Almere

Update: De bus is vol. Reserveren niet meer mogelijk. Met de supportersbus naar de finale in Den Bosch

Met nog één wedstrijd is AviAir Almere verzekerd van een plek in de finale! We gaan naar Den Bosch! De eerste helft van de competitie was AviAir Almere ongeslagen en geëindigd met een voorsprong van 9 punten. Het sublieme spel hebben ze kunnen voortzetten in de kampioenspoule, waardoor ze al 16 punten voor staan en zeker zijn van de finale op 7 maart.

team 1

Eerdere jaren zijn we vanuit Almere met een bus vol supporters naar Den Bosch gegaan. Ook dit jaar is het bestuur bezig om een bus te regelen, zodat we met een grote groep ons eerste team kunnen gaan aanmoedigen. De tegenstander is nog niet bekend, maar uit eerdere jaren is gebleken dat dit een zware wedstrijd gaat worden waar voor elk punt hard gestreden moet worden. De spelers en de staf kunnen de aanmoediging tijdens de finale dus goed gebruiken, stap dus in de bus en ga mee om ze te steunen.

Voor alle leden, sponsors en de vrijwilligers van de vereniging is de eigen bijdrage voor het busvervoer € 7,50 per persoon en dat geldt ook voor de begeleider/ouder van een jeugdlid. Niet-leden zijn een bijdrage verschuldigd van € 10,00.

Zorg er voor dat je je snel inschrijft, want de toewijzing van de plek gaat op volgorde van inschrijving via onze site. Mocht de bus vol zitten en je niet meer mee kunnen, dan hoor je dit uiterlijk 26 februari. Let op: Inschrijven voor het busvervoer verplicht tot betaling.

Betaling van de eigen bijdrage geschiedt bij de bus en met gepast geld of via pin.

Bedenk voorts dat de toegang voor de finale in de Maaspoort niet gratis is! De organisatie is in handen van BNL en op moment van schrijven zijn de kosten nog niet bekend. Ook is er nog geen link beschikbaar om de kaarten te bestellen, maar zodra deze er is zal het op de bva-site worden vermeld.
Let op: de aanmelding voor de bus geeft dus geen toegang voor de finale, een toegangskaart zal door eenieder zelf moeten worden gekocht!

De bus vertrekt om 10.30 uur vanaf Sporthal Raggers aangezien de wedstrijd om 13.00 uur begint. De terugreis zal uiterlijk om 18.00 uur zijn vanuit Den Bosch.

Het zou goed zijn om allemaal in de clubkleuren te komen zodat we als een groot geel blok achter AviAir Almere staan!

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar Joost Berkelmans:
joost.berkelmans@bvalmere.nl

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Anne Kok op 22-01-2020 om 16:01 uur

  Ik wil graag mee naar de finale in Den Bosch. Ik ben zelf een speler bij BV Almere

 2. Geert op 22-01-2020 om 16:30 uur

  Hoi Anne,
  We hebben jouw aanmelding ontvangen.

 3. Sara Wiesemann op 25-01-2020 om 22:18 uur

  Ik wil ook graag met de bus mee.

  Groeten,

  Sara Wiesemann.

 4. floor op 04-03-2020 om 20:19 uur

  Hai Joost,
  heb je op mij gerekend ?
  groet Floor

 5. Joost op 05-03-2020 om 11:51 uur

  Hoi Floor,

  Ik heb je wel op de lijst gezet, maar had geen aanmelding meer ontvangen via de website. Ik verwacht dus dat je nog steeds mee gaat?

  Groeten,
  Joost

Reageer op dit bericht (“Update: De bus is vol. Reserveren niet meer mogelijk. Met de supportersbus naar de finale in Den Bosch ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)