Badminton Vereniging Almere

21 & 22 maart 2020; Trofea Junior Master Almere 2020

Op 21 en 22 maart 2020 organiseert BV Almere wederom de Trofea Junior Master Almere Toernooi, deel uitmakend van het Junior Master Circuit. Het Junior Master Circuit is een circuit van twaalf toernooien dat wordt afgesloten met een "Junior Master Finale".

Het Trofea Junior Master toernooi wordt georganiseerd in Sporthal Raggers te Almere. De afgelopen jaren kende de Trofea Junior Master Almere een sterk deelnemersveld. Met de komst van diverse Badminton Schools, Academies en Nationale Selectie belooft het een druk en sterk toernooi te worden.

Speelgerechtigdheid

Het Junior Master-circuit bestaat uit 4 klassen: U11, U13, U15 en U17.
Iedere klasse heeft twee Junior Master onderdelen: ME en VE.

Gerechtigd tot deelname zijn allen die lid zijn van de Badminton Nederland of één bij de BWF aangesloten organisatie. Er kan in de volgende groepen worden ingeschreven:

Het inschrijfgeld voor het Junior Master Almere 2020 bedraagt € 9,- per onderdeel, dit is inclusief de toernooibijdrage voor Badminton Nederland.

Inschrijven kan tot uiterlijk 29 februari 2020 of zoveel eerder als het maximum aantal partijen is bereikt. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via toernooi.nl

Voor contact met de toernooicommissie kunt u een e-mail sturen naar toernooi@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“21 & 22 maart 2020; Trofea Junior Master Almere 2020 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)