Badminton Vereniging Almere

Nationale titels voor Cheryl Seinen en Alex Vlaar.

Op de Nederlandse kampioenschappen badminton in Almere heeft Cheryl Seinen met haar dubbelpartner Selena Piek de Nederlandse titel veroverd. Alex Vlaar won de Bulgaarse titel in het mannen en gemengd dubbel.

Voor Aram Mahmoud, Dennis Koppen, Tamara van der Hoeven, Léon Nottelman en Amy Tan drongen door tot de halve finale maar dat was tevens het eindstation.
Aram kende een matige eerste game maar wist het Joran Kweekel het in de tweede game nog knap lastig maken (21-8 en 21-18).
Dennis kon het niet bolwerken tegen Mark Caljouw (21-11 en 21-14) en Tamara speelde twee halve finales. Met Renske Kwakkenbos verloor ze met 21-16 en 21-10 van Cheryl en Selena en met Michiel Kruijt ging ze in een spannende partij nipt ten onder (26-24 en 21-19) tegen Alyssa Tirtosentono en Ruben Jille.
Léon en Michiel gingen met 21-18 en 21-13 onderuit tegen Ruben Jille en Ties van der Lecq.
Amy, als derde geplaatst, speelde een prima partij tegen Gayle Mahulette maar winst zat er voor haar niet in. Gayle was met 21-15 en 21-14 te sterk.
Chery en Selena wonnen met overmacht en zonder gameverlies de titel in het dames dubbel. Ook in de finale waren ze veel te sterk tegen Alyssa Tirtosentono en Debora Jille.
Alex Vlaar, spelend onder de Bulgaarse licentie, won met zijn dubbelpartner Peyo Boichinov de titel in het mannen dubbel en in het gemengd dubbel met Mariya Mitsova.

Voor de resultaten van de BV Almere- en overige spelers kijk je op toernooi.nl en wil je de foto’s van het NK zien, bezoek dan deze pagina.

Amy
Aram
Cheryl
Dennis
Léon
Tamara
Alex
Alex Vlaar
bees-sport

Reageer op dit bericht (“Nationale titels voor Cheryl Seinen en Alex Vlaar. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)