Badminton Vereniging Almere

Dat smaakt naar meer!

Dat Tamara kind aan huis in in Almere, weet iedereen. Ze heeft haar vrienden bij de club en ze voelt zich thuis bij de club. Alle reden voor een verlenging!

Tamara kwam op jonge leeftijd over van van Zijderveld en heeft vorig seizoen een uitstapje gemaakt naar VELO, maar heeft de tussenliggende jaren bij BV Almere gespeeld en dat doet ze graag nog een jaar!

Tamara zegt zelf het volgende over haar verlenging bij de landskampioen:

DAT SMAAKT NAAR MEER!

Dit jaar was de keuze voor mij makkelijk. Almere is de club waar ik wil zijn, waar mijn vrienden spelen en waar ik mij thuis voel. Afgelopen seizoen was echt top! Onvergetelijk en eerlijk gezegd 'my dream came true!' Maar dat smaakt naar meer! En dat wil ik niets liever dan weer in het geel. Dus.... ik teken mijn contract en laten wij opnieuw gaan strijden voor de landstitel. Ik heb er weer onwijs veel zin in!

Dat de topsportcommissie blij is met het aanblijven van Tamara, mag duidelijk zijn. Ze heeft afgelopen seizoen meer gewonnen dan ooit en is een 'kind' van de club. Tamara, succes en laat ons weer gillen op de tribunes!

Reageer op dit bericht (“Dat smaakt naar meer! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)