Badminton Vereniging Almere

Dyon van Wijlick kiest voor het geel!

Dyon van Wijlick, woonachtig in Belfeld, gaat vanaf het nieuwe seizoen intern op Papendal en heeft besloten om ook voor een nieuwe club te kiezen, namelijk de onze!

Met de komst van Dyon, zijn we ervan verzekerd dat er voorlopig weer een talent bij BV Almere te vinden is. De zestienjarige heeft namelijk voor meerdere seizoenen getekend bij de club en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Dyon stelt zich even aan u voor:

Mijn naam is Dyon van Wijlick en ik ben begonnen met badminton bij BC Olympia '56 in Tegelen toen ik 5 jaar was, daarna snel doorgegroeid en wie had verwacht dat ik binnen 11 jaar in het 1e team zou komen te spelen. Ik heb besloten om de club te verlaten omdat onze club naar mijn idee geen doorgroeimogelijkheden heeft naar de eredivisie. Zo ben ik rond gaan kijken en eigenlijk de eerste club die in me opkwam was BV Almere, jullie hebben een eredivisie team, doorgroeimogelijkheden en ik zou bij dezelfde club spelen als Noah, Diede en Kirsten. Toen later bleek dat Almere mij graag bij de club wilde hebben wist ik eigenlijk al zeker dat dit hem ging worden. Daarnaast zijn ze momenteel de kampioen van Nederland en wil ik in de toekomst hier ook aan bijdragen. Ik heb er heel veel zin in en ik zie jullie graag in Almere!

Wij wensen Dyon heel veel plezier en succes bij onze vereniging, het geel staat hem goed. Samen op weg naar mooie sportieve prestaties! Welkom Dyon.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Bas van Os op 06-04-2020 om 21:22 uur

    Dyon,
    Gezellig dat je bij onze cluppie komt. Ik denk dat je een goede aanwinst bent voor de toekomst. Zet hem op!

  2. Opa janssen op 07-04-2020 om 08:39 uur

    Dyon, jammer voor olympia we hadden nog graag in Tegelen genoten van je spei.. Veel succes in Almere, 't zal moeilijk zijn om daar elke wedstrijd te zijn.

Reageer op dit bericht (“Dyon van Wijlick kiest voor het geel! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)