Badminton Vereniging Almere

Europees Kampioen blijft in Almere

De regerend Europees Kampioen in het vrouwendubbel, Cheryl Seinen, blijft ook komend seizoen uitkomen voor onze hoofdmacht. Cheryl is trots op de behaalde landstitel van afgelopen seizoen en wil niets liever dan deze proberen te prolongeren met het team!

Cheryl Seinen is niet weg te denken uit ons vlaggenschip AviAir Almere. Ze kwam als jong meisje naar onze vereniging en voelde zich vrijwel direct thuis. Fans zijn gek op haar en ook het team leunt op haar. Met de ervaring die Cheryl heeft, kan ze de jongere spelers in het team goed begeleiden en ook haar partners in het vrouwen- en gemengddubbel naar een hoger niveau tillen. Ze heeft in de finale tegen BC Drop Shot met partner Tamara redelijk gemakkelijk het punt in de zak gestopt van Almere. En datzelfde kan gezegd worden voor het winnende punt samen met Adam. Historisch! Wat stond daar een prachtmix op de baan, Adam en Cheryl, onverslaanbaar gebleken afgelopen seizoen.

Foto gemaakt door Randy Berends, bedankt!!

En dat wil Cheryl weer, punten pakken voor Almere. Hoe vaak ze inzetbaar gaat zijn is nog heel onzeker, vanwege de verplaatsing van de Olympische Spelen, maar een feit is dat zij in overleg met Dave Khodabux, haar kunsten weer zal tonen aan de fans in Almere. Cheryl, we zijn heel blij dat je nog steeds wil blijven, dat waarderen we enorm. Veel succes weer komend seizoen, op naar veel punten voor het geel.

Reageer op dit bericht (“Europees Kampioen blijft in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)