Badminton Vereniging Almere

Nieuwsbrief inzake update COVID-19

Beste leden. Hopelijk zijn en blijven jullie gezond in deze lastige tijd. Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de situatie binnen de vereniging.

De regering heeft de regels versoepeld voor de jeugd wat betreft "georganiseerde buitensporten". Dit klinkt heel hoopgevend, ware het niet dat badminton een "georganiseerde binnensport" is. Er zijn eisen waar de "georganiseerde buitensport” aan moet voldoen voordat deze opgestart kan worden. Eerst moet er een plan opgesteld worden en dit plan moet goedgekeurd worden door de gemeente. Als vereniging zijn wij hier al druk mee bezig. Wij doen onze uiterste best, maar zoiets groots en anders is voor ons vrijwilligers een lastige taak en kost tijd.

Voor onze overige spelers ligt het sporten bij de vereniging nog stil. We zijn wel al druk bezig om te bedenken hoe we zo snel mogelijk weer kunnen badmintonnen als de regels nog verder worden versoepeld. Er zijn een aantal scenario’s bedacht waarvan nagegaan wordt of ze haalbaar zijn. Een optie is dat we wellicht in de zomer door kunnen spelen en/of trainen om zo de verloren tijd in te halen.

Tot slot heeft het bestuur door de huidige situatie besloten om de contributie, welke normaliter ieder jaar wordt geïndexeerd, voor volgend seizoen niet te verhogen.

Kortom, als vrijwilligers zijn wij druk om het maximale voor onze leden te realiseren. We houden jullie op de hoogte en hopen op jullie begrip.

Het bestuur
Badmintonvereniging Almere

Reageer op dit bericht (“Nieuwsbrief inzake update COVID-19 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)