Badminton Vereniging Almere

Buitentraining voor de jeugd

De trainingen (weliswaar buiten, maar iets is beter dan niets) zijn voor de jeugdspelers van BV Almere weer gestart. Het is heerlijk om te zien hoe de kinderen genieten, alhoewel het nog geen badminton is.

Na overleg met de gemeente en voorzien van alle goedkeuringen is BV Almere begonnen met de buitentrainingen voor de jeugd tot en met achttien jaar.
Na inventarisatie bij de jeugdleden is er een inschrijving gestart. Hieruit bleek genoeg animo bij de jeugdspelers te zijn om te starten.

Zoals de foto laat zien zijn we gestart met kleine groepjes, verdeelt over verschillende trainers, waarbij de trainer op 1,5 meter afstand uitlegt wat de oefeningen zijn. Omdat er veel wind was werd er niet over geslagen, maar de focus gelegd op fitheid, snelheid en core stability.

De jeugdspelers hadden zelf drinken meegenomen, zodat de brandende zon niet de kids helemaal zou uitdrogen. Ook werd er soms voor een oefening en plekje in de schaduw gezocht.

Het is duidelijk dat de jeugdspelers de trainingen gemist hebben. Ze zijn tijdens de trainingen vrolijk en vinden het heerlijk om weer eens met hun badmintonvriendjes kunnen genieten.
De blije gezichten spraken boekdelen!!

Een nieuwe klus voor de trainers en hulptrainers was dat de materialen na gebruik moesten worden gedesinfecteerd. Een klus die normaal niet hoeft, maar nu dus erg noodzakelijk is.

Dank aan alle vrijwilligers van BVA dat dit zo snel weer mogelijk was, maar ook aan de trainers die ondanks alle veranderingen mee hielpen om oom dit weer tot een succes te maken.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. simone op 13-06-2020 om 12:27 uur

    wanneer en hoe laat zijn de buiten trainingen?
    kunt u het schema e-mailen?

    I

Reageer op dit bericht (“Buitentraining voor de jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)