Badminton Vereniging Almere

Ook de captain tekent bij!

De kersverse opvolger van captain Khodabux, Alex Vlaar, heeft te kennen gegeven graag bij te tekenen bij zijn 'cluppie'.

De in Lelystad geboren Bulgaars Nederlandse Alex Vlaar heeft zich altijd kind aan huis gevoeld in Sporthal Raggers. Als kleine jongen begon hij zijn badmintoncarrière bij BV Almere en na een zeer verdienstelijke uitstap (met twee gewonnen landstitels) bij het Wateringse VELO, is Alex sinds afgelopen seizoen weer terug op het oude nest. De historische overwinning van AviAir in de finale tegen Drop Shot was het zogenaamde kersje op de taart van een zeer goed seizoen, en laat die nu heel lekker smaken. Dat smaakt naar meer!

Alex zegt zelf het volgende over de verlenging:

Ik ben heel blij om komend seizoen weer in het geel te spelen. Na een paar jaartjes weg geweest te zijn ben ik met een duidelijk doel terug gekomen: het team beter maken. Ik denk dat dat met het landskampioenschap wel aardig gelukt is. Helaas kunnen we het geen vervolg geven in Europa, omdat de Europacup vanwege de Corona crisis is afgelast. Ik ga m’n best doen om dit teamresultaat komend seizoen te evenaren, samen met coach Khodabux en ons topteam, en hopelijk dan wel met een vervolg in Europa. Trouwens, ik vind geel geen mooie kleur, maar ik maak graag uitzonderingen :)
Ik kan niet wachten om weer voor dit geweldige publiek te spelen! Deze foto zegt meer dan duizend woorden...

Foto (gemaakt door Geert Berghuis van Badmintonenzo)

Uiteraard is de technische staf zeer content met het aanblijven van captain Alex. Het is een genot om naar de partijen te kijken van Alex en we kunnen ook niet wachten om jou weer te kunnen aanmoedigen! Trouwens, geel staat je perfect :) Zet 'm op Alex, go get them all!

Reageer op dit bericht (“Ook de captain tekent bij! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)