Badminton Vereniging Almere

Ook Sebastiaan heeft zin in volgend seizoen!

De in Almelo woonachtige Sebastiaan Li komt terug van een hele zware blessure, namelijk een gescheurde achillespees. Na een jaartje heel veel trainen met ups en downs, is hij weer present in de hoofdmacht.

Sebastiaan speelt inmiddels vijf seizoen voor BV Almere, wat betekende dat het tijd was voor een vernieuwd contract. Sebastiaan heeft van begin af aan uitgesproken graag bij onze vereniging te blijven, mits de voorwaarden van spelen goed zijn. Sebastiaan heeft goede gesprekken gevoerd met coach Dave Khodabux, die wel degelijk wat in Sebastiaan ziet en plannen met hem heeft.

Sebastiaan zegt zelf het volgende bij het tekenen van zijn nieuwe contract:

'Ik ben erg blij met het nieuwe contract dat ik vandaag getekend heb. Afgelopen jaar was een moeilijk jaar voor mij. Ik kwam terug van een lange blessure en moest mijzelf weer helemaal terugknokken naar het hoogste niveau. Dit is gelukt! Daarom kijk ik nu extra veel uit naar het nieuwe seizoen. Ik zal mijn best gaan doen om zoveel mogelijk punten binnen te halen voor AviAir Almere!'

De komende jaren kunnen we dus weer genieten van Sebastiaan in de hoofdmacht. Daar is de Technische Commissie erg blij mee. Heel veel succes Sebastiaan!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Frans A op 05-05-2020 om 00:23 uur

    Een Kanjer, veel suc6.

Reageer op dit bericht (“Ook Sebastiaan heeft zin in volgend seizoen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)