Badminton Vereniging Almere

Belactie Vriendenloterij 29 juni 2020

Hierbij willen wij onze leden attent maken op de aankomende belactie van onze vereniging in samenwerking met de Vriendenloterij.

Beste (ouders van) leden,

Dat het lastige tijden zijn, dat heeft eenieder nu wel al meegekregen. Verschillende bedrijven houden het hoofd nog maar net boven water, sommige verdrinken zelfs. De uitbraak van het Coronavirus treft iedereen, direct of indirect.

Als kersverse landskampioen hoopten wij in dit jaar meer sponsoren te begroeten, echter is het tegendeel waar. Ook sponsoren worden getroffen door de huidige situatie, waardoor het sponsoren van onze vereniging niet meer vanzelfsprekend is. Onze vereniging wordt dan ook getroffen doordat verschillende sponsoren afhaken omdat ze het zelf al zwaar genoeg hebben. Wij hebben daar alle begrip voor, maar als vereniging hebben we deze bedrijven wel nodig!

Een lid heeft ons getipt met het idee om de Vriendenloterij te benaderen. Zij doen aan sponsoring van verschillende goede doelen en ook verenigingen die aangesloten zijn bij deze loterij kunnen hiervan genieten. Wij hebben als BV Almere besloten om hieraan mee te doen en wij hopen op uw steun!

Wat gaat er gebeuren? Op maandag 29 juni, tussen 18:30 en 21:30, kun je een telefoontje verwachten van één van onze vrijwilligers met de vraag om mee te spelen met de Vriendenloterij voor BV Almere. Een lot kost €14 en er zijn 14 trekkingen op jaarbasis.

Je kunt dan met een (of meerdere) loten mee gaan spelen.
Het is de moeite meer dan waard, want:

Op deze manier kunnen we een heel mooi bedrag bij elkaar krijgen, waarbij jij als lid ook nog kans maakt op mooie prijzen. Een win-win situatie dus!

Daar gaan we samen voor toch!?

Reageer op dit bericht (“Belactie Vriendenloterij 29 juni 2020 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)