Badminton Vereniging Almere

Speelavonden recreanten goed bezet

Vele recreanten stonden te popelen om na 3,5 maand weer eens tegen een shuttle aan te mogen slaan. Maar dat is niet als voorheen zoals voor de coronacrisis. We hebben ons te houden aan de opgelegde richtlijnen en de recreantencommissie heeft getracht dit in goede banen te leiden en dat lijkt goed gelukt.

Ten eerste dient er gereserveerd te worden voor welke avond en tijdsblok je wilt komen spelen. Zonder reservering is er geen toegang tot de hal. Bij aankomst dien je de pijlen naar de ingang van de hal te volgen en bij het binnen gaan eerst je handen te desinfecteren met handalcohol. Er is slechts toegang voor 3 personen tegelijk tot de kleedkamer en douchen is niet toegestaan. De banken zijn afgeplakt met zitplaatsen om de 1,5 meter. Die afstand geldt niet tijdens het spelen maar zodra je de baan afstapt gaat die regel weer in. Het is de eerste week prima verlopen.

Na deze eerste week zal de recreantencommissie evalueren en bekijken of we tot een verruiming van de speelmogelijkheden kunnen komen. Hiervoor zullen we jullie tijdig informeren.

Ruim voor 1 juli zijn we al begonnen met de voorbereidingen voor het open stellen van de hal om weer binnen te kunnen badmintonnen volgens de RIVM-lichtlijnen. Een protocol was voorhanden maar diende weer te worden aangepast gezien de versoepelde maatregelen. Zodoende ook ons online reserveringssyteem dat we al lang van te voren in ontwikkeling hadden om tijdig op de situatie in te kunnen spelen. Vinay Rasiawan, bekend van ons digitaal afhangsysteem, heeft er vele uren in gestoken om te ontwikkelen wat we nu hebben.
Dit reserveringssyteem is al in gebruik sinds de eerste speeldag en de handleiding kan je via deze link nog eens nazien.

online reserveringssysteem

online reserveren voor recreanten

Zoals altijd is ook nu de vrijdagavond een verenigingsavond. Elke senior wedstrijdspeler is dan welkom om, volgens de recreanten geldende regels, te komen badmintonnen. Dus met ledenpas inscannen op ons digitaal afhangsysteem.
Aangezien je geen toegang hebt zonder reservering kunnen deze wedstrijdspelers inloggegevens aanvragen door een mail te sturen naar rc@bvalmere.nl. Dan kan je online reserveren voor deze avond.

Vooralsnog staat de eerste woensdagochtendbadminton gepland op 19 augustus. Voorwaarde is dan wel dat er een coronacoördinator aanwezig is. Dat kan er een zijn voor de hele ochtend maar ook twee voor ieder een halve ochtend.
Mocht je je hiervoor willen aanmelden stuur dan een mail naar rc@bvalmere.nl.

Natuurlijk zijn we blij dat de hal door BSAO beschikbaar is gesteld tijdens de vakantieperiode. De onderhoudswerkzaamheden zijn reeds uitgevoerd tijdens de sluiting. Zo kunnen we toch wat verloren uurtjes inhalen en in topconditie beginnen aan het nieuwe seizoen.

Reageer op dit bericht (“Speelavonden recreanten goed bezet ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)