Badminton Vereniging Almere

Amy Tan vliegt uit!

10 jaar lang heeft BV Almere bij mijn zijde gestaan en mij onder haar vleugels genomen, maar nu is het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan.

Lieve clubgenoten,

Voor ruim 10 jaar heb ik met veel plezier voor BV Almere gespeeld. Hier heb ik voor het eerst een badminton racket vastgehouden, mijn eerste training gevolgd en mijn eerste clubwedstrijd gespeeld. Deze club heeft mij helpen groeien en zien groeien als badminton speelster die ik nu ben.

Als badminton speelster met ambities ben ik altijd op zoek naar manieren om mijzelf te ontwikkelen en uit te dagen. Met oog op mijn ambities heb ik ervoor gekozen om aankomend seizoen voor een nieuwe uitdaging te kiezen. Ik ga aankomend seizoen voor de Deense club Aabenraa en de Spaanse club Arjonilla spelen. Voor Aabenraa zal ik in de 2de divisie spelen en voor Arjonilla zal ik in de eredivisie spelen.

Dit betekent helaas dat ik aankomend seizoen niet voor Almere zal uitkomen. Wat mijn plannen zijn voor het seizoen erop weet ik nog niet, maar wie weet zien jullie mij terug in het geel.

Ik ben dankbaar voor alle steun die BV Almere mij heeft gegeven en voor alle support van mijn mede clubgenoten. Ik hoop dat jullie gezond en wel zijn in deze gekke tijden en wens het eerste team en de rest van de teams veel succes voor aankomend seizoen en we zien elkaar vast weer in de hal.

Liefs, Amy

De sporttechnische commissie wenst Amy veel succes met het bereiken van haar doelen. We hebben als club van je genoten en uiteraard zien we je na je buitenlandse avonturen graag weer terug op je oude nest, in het geel. Amy, bedankt, ook namens de supporters!

Foto credits: Geert Berghuis van Badmintonenzo

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cindy op 12-08-2020 om 18:51 uur

  Lieve Amy
  Heel veel succes in je verdere carrière.
  Behalve een supergoede badmintonspeelster, ben je ook nog eens een hele lieve sportieve en sympathieke meid. Dank je wel voor je mooie spel. We hebben van je genoten! Hopelijk zien we je nog terug op hoog niveau, via televisie of wie weet waar....

 2. John op 17-08-2020 om 13:27 uur

  Amy,

  Jammer dat je tijdelijk even afhaakt bij ons.

  Ik heb genoten van je mooie spel.

  Veel suc6 met je nieuwe uitdaging in het buitenland.

 3. Rolland op 17-08-2020 om 14:55 uur

  Hallo Amy,

  Het is jammer voor BV Almere, maar goed voor jouw ontwikkeling om deze stap te maken.
  We blijven je volgen en hopen dat je tezijnertijd weer terugkeert op het Almeerse honk. Wat Arjan Robben kan,kun jij ook!
  We zullen je missen.
  Veel succes en
  Ze zijn altijd banger van jou dan jij van hen

Reageer op dit bericht (“Amy Tan vliegt uit! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)