Badminton Vereniging Almere

Belangrijke update: Deen Sponsoractie 2020. Steun BV Almere.

Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van onze filialen. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis merken wij dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels. De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

Update:

Meedenkende leden: daar zijn we natuurlijk blij mee. Een lid kwam met de volgende tip.
De munten kan je bij elke Deen supermarkt krijgen. Dus ook als je niet je boodschappen doet bij Deen Rembrandt in Tussen de Vaarten. Neem je dan munten mee en doe ze dan bij Deen Tussen de Vaarten in de koker. Je kan ze natuurlijk ook meenemen naar de hal en inleveren bij bestuurs- of commissieleden. Dan zorgen zij ervoor dat de munten in onze koker komt. Spaar de munten en steun onze vereniging!

Hoe werkt de Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. Bij Deen Rembrandt (Tussen de Vaarten) staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan BV Almere. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Zo steunen wij Badmintonvereniging Almere!

Dus doe je boodschappen bij Deen in Tussen de Vaarten en spaar zoveel mogelijk munten. Hoe meer munten hoe hoger de sponsorbijdrage! De actie duurt t/m 5 september.

Deen sponsoractie

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Suus op 20-08-2020 om 15:49 uur

    We liggen momenteel tweede! Dat kan beter, we zijn dit jaar gewend om eerste te worden....

Reageer op dit bericht (“Belangrijke update: Deen Sponsoractie 2020. Steun BV Almere. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)