Badminton Vereniging Almere

AviAir start eredivisie uit tegen Le Credit Sportif VELO

Bijna een half jaar na het behalen van het landskampioenschap speelt AviAir komende zaterdag zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen uit bij Le Credit Sportif VELO.

AviAir

De eredivisie bestaat uit dezelfde teams als in het seizoen 2019/2020. De degradatie/promotiewedstrijden vonden geen doorgang vanwege de coronamaatregelen en daarom heeft de bond besloten geen team te laten degraderen of te promoveren.

AviAir landskampioen

Er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden binnen de selectie waar AviAir opnieuw als hoofdsponsor op de tenues prijkt. Zo is Ilse Vaessen gestopt, Manon Sibbald overgestapt naar DKC, is Aram Mahmoud vertrokken naar Duitsland en gaat Amy Tan competitie spelen in Denemarken en Spanje. Nieuw in de selectie is de van DKC overgekomen Letse Ieva Pope.
Het team van coach Dave Khodabux bestaat verder uit:

De selectie wordt opnieuw versterkt door de Schot Adam Hall en nieuw de in Denemarken wonende en trainende Oekraïnse Anna Mikhalkova die zowel in het enkel- als in het dubbelspel kan worden ingezet Ook zullen eigen talenten uit de eerste divisie hun opwachting maken. Manager Ingrid Schrijer en fysiotherapeut/masseur Henk Folmer maken het geheel compleet.

SCB

Nieuw bij VELO een opvallende naam en dat is Nick Fransman die ook in de Duitse competitie speelt. Franklin Telwin is de nieuwe hoofdcoach die daarbij in de voetsporen treedt van zijn vader die het eerste team van VELO midden jaren tachtig onder zijn hoede had.

De wedstrijd zal worden gespeeld op zaterdag 5 september om 19.00 uur in de VELO-hal te Wateringen en er is beperkt publiek mogelijk (maximaal 100 toeschouwers).

Victor

Reageer op dit bericht (“AviAir start eredivisie uit tegen Le Credit Sportif VELO ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)