Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend voor AviAir Almere

Komend weekend staan er twee wedstrijden op het programma voor de landskampioen. Zaterdag om 19.00 uur ontvangt het in Sporthal Raggers Hoornse BV.

team 1

Uit de selectie van de coaches Serge Mayer en Max Sibbald is Niels Veenstra vertrokken (Decorette Amersfoort) en is Dennis Lens na een jaar afwezigheid teruggekeerd.
Vanwege coronamaatregelen is publiek niet toegestaan maar zal de wedstrijd zal opnieuw via het YouTube-kanaal van BV Almere te volgen zijn. Abonneer je hierop zodat je geen thuiswedstrijd hoeft te missen.

Zondag wordt er afgereisd naar Zuid-Limburg alwaar de wedstrijd tegen Roosterse BC zal worden gespeeld.
Roosterse heeft zich versterkt met de Belgische Ann Knaepen en is Belgisch kampioen Marijn Put in de selectie teruggekeerd. Er werd afscheid genomen van de Zwitserse Nadia Frankhauser en de Noor Markus Barth. Nieuw is het 16-jarige talent Novi Wieland in het team van de ook nieuwe en zeer ervaren trainer-coach Luc Vandeput. Roosterse won afgelopen weekend met 5-3 van Hoornse.
De wedstrijd begint om 14.00 uur en mocht je de wedstrijd willen bezoeken dan dien je je eerst aan te melden via secretaris@roostersebc.nl.

Beround
raggers
Steleniszinloos.nl

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend voor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)