Badminton Vereniging Almere

Eerste thuiswedstrijd AviAir Almere tegen Decorette BC Amersfoort

Na de winst afgelopen weekend bij VELO wacht zaterdag Decorette BC Amersfoort in onze thuishaven.

AviAir

Amersfoort kende een prima start door Hoornse BV met 5-3 te verslaan. Dat betekende voor Niels Veenstra dat hij tegen zijn oude club speelde. Hij maakte namelijk de overstap van Hoornse BV naar Amersfoort.
Ook nieuw is de Russische Natalia Perminova. Een speelster om rekening mee te houden dus gezien haar 60e plaats in de world ranking. Of ze er zaterdag bij is moeten we afwachten.

raggers

Alle hens aan dek dus voor het het vlaggenschip van BV Almere. Natuurlijk heeft het team zelfvertrouwen na de wedstrijd tegen VELO maar coach Dave Khodabux blijft altijd waken voor onderschatting. De Almeerse landskampioen speelt komende zaterdag om 19.00 uur in Sporthal Raggers.

Gezien er meerdere competities op hetzelfde tijdstip worden gespeeld laat het coronaprotocol niet toe dat de hal toegankelijk is voor publiek. De uitslagen van elke partij worden z.s.m. gepost op Facebook en Twitter.

Beround
Victor

Reageer op dit bericht (“Eerste thuiswedstrijd AviAir Almere tegen Decorette BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)