Badminton Vereniging Almere

Rabo ClubSupport: Stem op BV Almere

Ook dit jaar heeft Badmintonvereniging Almere zich weer aangemeld voor de Rabo ClubSupport. Ben je klant bij de Rabobank wordt dan ook lid. Het kost niets en dan kan je stemmen op onze verenging die dan een financiële ondersteuning ontvangt. Stemmen kan t/m 24 oktober.

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn en dat kost helemaal niets. Lid worden kan via internetbankieren van de Rabobank en je kan hier zien wat dat inhoudt.

Maak het verschil in jouw buurt

Als klant draag je indirect bij aan een mooiere wereld. De Rabobank is namelijk een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Doe je mee?

Lid worden betekent:

Rabo ClubSupport

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Rabo Clubsupport

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Wat is het bestedingsdoel van de financiële bijdrage

Na corona willen wij onze vereniging een nodige kickstart geven door onze jeugdpoule aan te vullen met nieuwe leden. Hiervoor willen we clinics gaan geven aan basisschoolleerlingen door onze trainers bij hun op locatie langs te sturen, of door ze uit te nodigen op onze eigen locatie. Dit brengt echter wel extra trainerskosten met zich mee voor de vereniging. Met Rabo Clubsupport kunnen wij deze kosten dekken en kinderen een leuke introductie geven in onze mooie sport!
Dus ga naar Rabo ClubSupport en stem op BV Almere! Wacht niet te lang want het kan t/m 24 oktober.

Jouw stem is geld waard!

Reageer op dit bericht (“Rabo ClubSupport: Stem op BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)