Badminton Vereniging Almere

Halve finale eindstation voor Cheryl

Cheryl Seinen is er met Selena Piek niet in geslaagd om voor een verrassing te zorgen. In de halve finale van de YONEX All England Open Badminton Championships 2021 werden zij uitgeschakeld door de nummers 1 van de wereld Yuki Fukushima en Sayaka Hirota.

Een prima start in de eerste game. Van een 6-2 naar een 10-5 voorsprong die helaas niet kon worden vastgehouden. Als je denkt dat je het punt hebt gescoord komt de shuttle gewoon weer terug van de Japanse dames. Veel lange rally's tot wel 124 slagen. Tot 17-17 was nog alles mogelijk maar met 4 scores achtereen ging de eerste game naar Yuki Fukushima en Sayaka Hirota.

Selene Piek en Cheryl Seinen

Foto BWF YouTubechannel

In de tweede game was het verzet gebroken en werd al snel het verschil gemaakt. Het liep aan Nederlandse zijde een stuk minder. Na 6-0 en 8-4 achterstand werd er nog gerust op 11-7. Daarna was het toch echt gebeurd. De Japanse dames liepen in een keer door naar 21-7 en staan zij in de finale. Al met al toch een mooie prestatie de halve finale te hebben bereikt op dit Super 1000 toernooi.

Cheryl Seinen

Foto BWF YouTubechannel

Reageer op dit bericht (“Halve finale eindstation voor Cheryl ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)