Badminton Vereniging Almere

25 juni Algemene Ledenvergadering

Graag herinneren wij jullie eraan dat aankomende vrijdag op 25 juni 2021 om 19.30 uur de Algemene Ledenvergadering weer wordt gehouden. In de eerdere berichtgeving gingen wij er nog vanuit dat het online zou moeten worden gehouden, maar vanwege de versoepelingen zal de ALV fysiek in de sporthal plaatsvinden. Mocht je deze ALV nog bij willen wonen, dan dien je je hiervoor op te geven bij de secretaris via het mailadres: secretaris@bvalmere.nl. Dus lijkt het je interessant om te horen wat zich binnen je vereniging afspeelt geef je dan nog snel op! Dan zien we jullie snel!

Vanwege de ALV vervalt het eerste tijdsblok voor de recreanten op deze vrijdag en kan er dus hiervoor niet gereserveerd worden. Na afloop kan er nog gespeeld worden vanaf 21.45 uur en ben je vanaf 21.30 uur welkom. Kom dus niet eerder!

AGENDA

Reageer op dit bericht (“25 juni Algemene Ledenvergadering ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)