Badminton Vereniging Almere

Bekendmaking namen team 1 spelers van 2040

Na maanden van onderhandeling is het BV Almere eindelijk gelukt om twee nieuwe toppers voor het Almeerse team 1 vast te leggen voor de toekomst.

Afgelopen maand zijn we er eindelijk uit gekomen (zowel letterlijk als figuurlijk). We kunnen vol trots melden dat oud speelster van team 1, Ilse Vaessen en haar vriend Klaas het contract voor hun dochter Yara hebben ondertekend. Yara is geboren op 29-6 en is handig (de ouders houden even geheim of ze links of rechtshandig is, maar zodra we meer weten maken we dat natuurlijk meteen bekend). Zoals op de foto te zien is is Yara echt een natuurtalent. Wij van topsport BV Almere zijn supertrots op alledrie.

Maar de (moeder)-koek is nog niet op. Naast een pracht van een meid zochten we natuurlijk ook naar wat kracht in het team, in de vorm van een jonge doerak. Op zoek naar nog meer spelers voor team 1 in 2040 zijn we uitgekomen bij onze oud speler en onze huidige topsporttrainer en tevens coach van team 1, Dave Khodabux. In overleg met zijn vrouw Chantal hebben we ook hier een prachtig contract kunnen vastleggen met een nieuwe topper! Kyo hebben we vanaf 29-6 ook op onze radar en hebben hem al weten vast te leggen. Op de foto nog niet in het BVA geel, maar van moeders hebben we al gehoord dat Kyo speciale kwaliteiten heeft. Kyo is enorm fanatiek met drinken en raakt gefrustreerd als dit niet lukt. Zo een 'vastbijter' is voor mama lastig, maar des te beter voor BV Almere later.

Vanuit de afdeling topsport en het gehele bestuur allemaal gefeliciteerd met de geboorte van deze twee toppers. We wachten in spanning de eerste wedstrijd in 2040 af

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Floor op 14-07-2021 om 16:35 uur

  Geweldig bericht!
  In allerlei opzichten! Gefeliciteerd allemaal.

 2. Arjan op 14-07-2021 om 17:03 uur

  Beiden van harte gefeliciteerd :)!!

 3. Cindy op 14-07-2021 om 18:15 uur

  Haha, leuk!

  Supergefeliciteerd allebei!!

Reageer op dit bericht (“Bekendmaking namen team 1 spelers van 2040 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)