Badminton Vereniging Almere

Noah Haase wint Bulgarian U17 International

BV Almere-speler Noah Haase heeft in het Bulgaarse Svilengrad de titel veroverd in het heren enkel.

Foto verkregen via Badminton Nederland

Noah had in de eerste ronde een bye en versloeg in de tweede ronde de Rus Ivan Samulenkov met 21-13 en 21-16. Door ook de Fransman Matys Duru met 2x 21-16 te verslaan bereikte hij de kwartfinale waarin hij ook te sterk bleek voor de Turk Bugra Aktas (21-15, 21-18). In de halve finale zou Noah, als 8e geplaatst, een tegenstander van formaat treffen. Maar de als 3e geplaatste Spanjaard Marc Martin moest met 21-17 en 21-10 ook het onderspit delven tegen de Almeerder. Dat betekende dat Noah in de finale stond. Daarin kruiste hij de degens met de als 3e geplaatste Spanjaard Rodrigo Sanjurjo. Een echte wedstrijd werd het niet. Rodrigo spurtte in de eerste game nog wat tegen (21-12) maar in de tweede game was Noah veel te sterk met 21-7. Gefeliciteerd namens BV Almere!

In het mixdubbel werd Noah met Nora Sacranie in de tweede ronde uitgeschakeld en in het heren dubbel met Kas Sacranie was de kwartfinale het eindstation.

Bekijk alle resultaten van Noah op bwf.tournamentsoftware.

Foto verkregen via Badminton Nederland

Reageer op dit bericht (“Noah Haase wint Bulgarian U17 International ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)