Badminton Vereniging Almere

Komende zaterdag eerste wedstrijd Avi Air

Bijna een jaar nadat de competitie werd afgebroken vanwege corona staat er eindelijk weer een wedstrijd op het programma. Komende zaterdag komt VELO uit Wateringen op bezoek. Vorig jaar startte het team van coach Dave Khodabux met een 5-3 zege op VELO dat opnieuw o.a. Nick Fransman en Myke Halkema in de gelederen heeft.

Avi Air

De doelstelling zal zijn om in de eerste competitiehelft bij de eerste vijf te behoren, en dan uiteraard een zo hoog mogelijke positie, want dat levert meer punten op voor de tweede helft. In de tweede helft zal het vizier worden gericht op de play-offs. Coach Dave Khodabux beschikt over een brede selectie. Niet alleen de selectiespelers, maar in team 2 en 3 zitten genoeg spelers waar menig eredivisieteam jaloers op is. Wat te denken van jonge talenten Dyon van Wijlick en Noah Haase? En natuurlijk routiniers Léon Nottelman en Tamara van der Hoeven, maar ook de van Duinwijck overgekomen Raquel Humphries.

AviAir landskampioen

Voor een hapje en een drankje ie er gelegenheid bij onze buren van De Boulders. Voorlopig zijn zij in het speelweekend geopend vanaf 18.00 uur. Op onderstaande plattegrond zie je hoe je bij de ingang komt.

We hopen, als corona het toelaat, dat we weer veel publiek mogen ontvangen bij de wedstrijden van ons eerste team.
Graag zien we u komende zaterdag om 19.00 uur in Sporthal Raggers.

Boulders

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Belangrijke informatie voor bezoekers i.v.m. coronamaatregelen

Kijk ook op de Avi Air pagina van BV Almere

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Joke op 10-09-2021 om 00:01 uur

    Waarom wordt jullie eigen kantine niet gebruikt?
    Moeten we vóór de wedstrijd ook naar de buren voor een kopje koffie?

  2. Jos Kuipers op 10-09-2021 om 16:28 uur

    Beste Joke,

    Onze kantine kan helaas niet open. Een heerlijk kopje koffie kan inderdaad vooraf bij de boulders genuttigd worden!

Reageer op dit bericht (“Komende zaterdag eerste wedstrijd Avi Air ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)