Badminton Vereniging Almere

Ieva Pope wil zich dit seizoen bewijzen bij Badminton Vereniging Almere

Badmintonster Ieva Pope staat te popelen om zich dit seizoen te bewijzen bij BV Almere. De speelster uit Letland werd vorig seizoen al vastgelegd door de Almeerse eredivisionist. Maar omdat de competitie toen door corona werd stilgelegd heeft ze nog nauwelijks wedstrijden gespeeld voor haar nieuwe club. De speelster die via de clubs Van Zijderveld en DKC in Almere terecht kwam, hoopt zich dit seizoen verder te ontwikkelen bij Almere.

Omroep Flevoland

Bekijk het interview met Ieva op de website van Omroep Flevoland.

[Ieva Pope]

Reageer op dit bericht (“Ieva Pope wil zich dit seizoen bewijzen bij Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)