Badminton Vereniging Almere

Koop nu Grote Clubactieloten t.b.v. het jeugdkamp!

Het is alweer een paar jaar geleden dat er een jeugdkamp is georganiseerd voor onze jeugdleden. Na een periode van weinig badminton en activiteiten is het daarom wel weer wenselijk om de jeugd wat dichter bij elkaar te krijgen. Op veler verzoek gaan we dan ook weer met veel plezier een jeugdkamp organiseren! Om dit kamp zo onvergetelijk mogelijk te maken, willen we er wat moois van maken, en elk extra budget kan hier aan bijdragen. Hiervoor is bedacht dat we met de jeugd Grote Clubactieloten gaan verkopen, waarbij de gehele opbrengst zal gaan naar het BVA jeugdkamp 2022!

Hoe kun je hier je steentje aan bijdragen? Of liever gezegd: een centje aan bijdragen natuurlijk. Simpel! Onze jeugdleden verkopen de loten. Daarnaast zijn ze ook digitaal te koop via onderstaande link:

Klik hier

Een lot kost €3 en 80% daarvan gaat direct naar de clubkas, dus €2,40 per lot. En dat allemaal voor het jeugdkamp natuurlijk!

Via de link kun je daar de naam intypen van een lotenverkoper van de vereniging indien je die weet, zodat het bij deze verkoper geteld wordt als verkocht lot. Weet je geen naam, dan kun je dit veld ook leeg laten natuurlijk.

Een lot kopen kan trouwens tot 20 november 2021 en de trekking zal dan op 8 december 2021 plaatsvinden. U doet toch ook mee?

Dank u wel namens de afdeling "Sponsoring" en de afdeling "Jeugd"!

Reageer op dit bericht (“Koop nu Grote Clubactieloten t.b.v. het jeugdkamp! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)