Badminton Vereniging Almere

Stem op BV Almere via Rabo ClubSupport

Als u een Rabobank rekening hebt, kunt u ook (gratis) lid worden van de Rabobank. Dat doet u in de de app van het Rabo internetbankieren, of via de website van de Rabobank. Als u woonachtig bent in Almere, kunt u als lid van de Rabobank daarna uw stem uitbrengen voor Rabo ClubSupport. U stemt dan op de clubs waarvan u graag zou willen dat zij een financieel zetje in de rug krijgen van de Rabobank.

BV Almere heeft zichzelf wederom aangemeld voor Rabo ClubSupport en kan uw stem goed gebruiken. Vorig jaar hebben we leuk bedrag bij elkaar gestemd gekregen, maar dat kan natuurlijk altijd beter! Heeft u een rekening bij de Rabobank en bent u woonachtig in Almere? Word dan snel lid van uw Rabobank indien u dit nog niet bent en stem op BV Almere! Elke stem is geld waard voor onze mooie vereniging.

U heeft nog maar kort de tijd om te stemmen, 25 oktober sluit het stemmen al. Brengt u ook nog snel uw stem uit? Zie de website van de rabobank voor meer informatie: clubsupport

Bedankt namens de afdeling Sponsoring

Reageer op dit bericht (“Stem op BV Almere via Rabo ClubSupport ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)