Badminton Vereniging Almere

Avi Air trotse hoofdsponsor vlaggenschip BVA

Avi Air is al een aantal jaar de hoofdsponsor van het eerste team van BV Almere. Het werd dan ook meer dan tijd dat we eens op bezoek gingen. Suzanne Mulkens ging namens de sponsorcommissie langs bij Avi Air in Rijsenhout.

Met Avi Air als hoofdsponsor kunnen we in onze handen knijpen in deze tijden. Roland en Stephan Branderhorst, beiden zeer nauw betrokken bij Avi Air, zijn nog steeds actief binnen onze mooie vereniging en daarom is er voor de nieuwe CEO van Avi Air, Ivo Frankort, dan ook geen reden om hier op korte termijn mee te stoppen. BV Almere en Avi Air zijn overeengekomen weer de sponsoring te verlengen!
Avi Air heeft een nieuwe huisstijl en ook een nieuw logo, dat mooi past op de nieuwe shirt van BV Almere. Tijd om het shirt ook uit te reiken aan Avi Air zelf, samen met een foto van team 1. Die zou een mooi plekje krijgen binnen het bedrijf.

Ik had me een beetje verdiept in het bedrijf en gedurende mijn bezoek werd me meer verteld over het bedrijf wat sinds 1997 versproducten vervoert over de hele wereld. Ze zijn de grootste afnemer van vrachtruimte in de vliegtuigen. Dagelijks wordt verse vis, maar ook bloemen, vervoerd over de hele wereld. Constant onderhandelen over de prijzen die ze moeten betalen voor het vervoer en daarna met de klant afspreken wat wanneer wordt geleverd is een hele grote klus. Ze worden groter en zullen binnenkort verhuizen naar een nieuw pand, wel in de buurt van waar ze nu zitten.

Een van de medewerkers was jarig en ik kreeg dus nog een gebakje ook. Samen op de foto in de nieuw verkregen Avi Air Almere shirts, maar niet zonder dat ik zelf een polo had gekregen van Avi Air zelf. Zie het resultaat op de foto, drie lachende koppen in chique nieuwe kleding. Ik mocht het houden ook en kreeg nog een goodiebag mee ook.

Avi Air, en in het bijzonder natuurlijk Ivo, Thomas, Stephan en Roland, bedankt voor jullie vertrouwen en commitment. Het wordt meer dan gewaardeerd!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Floor op 04-11-2021 om 21:28 uur

    Top, leuk stukje!

Reageer op dit bericht (“Avi Air trotse hoofdsponsor vlaggenschip BVA ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)