Badminton Vereniging Almere

Laatste wedstrijd competitie deel 1 tegen Dunlop-DKC

Zaterdag speelt Avi Air de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft. In de strijd om de eerste plaats in de eindstand komt het Haagse Dunlop-DKC op bezoek.

Avi Air

Het is ook een weerzien met Manon Sibbald die BV Almere na 12 jaar verruilde voor DKC dus is het voor haar ook een beetje thuiskomen. Ieva Pope bewandelde de omgekeerde weg en zal weer haar oud ploeggenoten gaan ontmoeten.
DKC is zeker van een plaats in de kampioenspoule waarvoor Avi Air zich al eerder had geplaatst. Bij de Hagenaars is Nederlands kampioen Mark Caljouw teruggekeerd in de selectie na zijn blessure en ook alleskunner Michiel Kruijt behoort weer tot het keurkorps van coach Dennis Lens.

Spannend is het om de eerste plaats. Drie ploegen staan op 1 punt van elkaar. Drop Shot BC en Duinwijck BC staan op 50 punten gevolgd door Avi Air op 1 punt. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 13 november om 19.00 uur in sporthal Raggers.

Het kabinet heeft zojuist besloten dat er geen publiek bij aanwezig mag zijn. Dus volg de wedstrijd dan via de livestream. We gaan ons uiterste best doen dit te realiseren. De streams zijn dan te volgen via:

Reageer op dit bericht (“Laatste wedstrijd competitie deel 1 tegen Dunlop-DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)