Badminton Vereniging Almere

Najaars Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 30 november zal om 20:30 uur weer de najaars Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Normaliter vindt onze ALV plaats op de vrijdag in plaats van een dinsdag, maar wij willen al onze leden tegemoet komen. Doordat het altijd georganiseerd werd op de vrijdag had dat invloed op de uren van zowel de BTF als de recreanten.

Om het allemaal zo eerlijk mogelijk te houden gaan we daarom jaarlijks rouleren op welke dag de ALV georganiseerd gaat worden. De vergadering zal zoals voorgaande keren in de sporthal zelf worden gehouden en we houden rekening met de geldende maatregelen omtrent het coronavirus.

We hopen op een grote opkomst omdat we tijdens vorige ALV’s hadden aangekondigd dat we de statuten en het huishoudelijk regelement (HHR) gaan aanpassen. Naast het bespreken van de agendapunten zullen we dus ook tijdens deze vergadering gaan stemmen over over de gewijzigde statuten en het HHR.
In artikel 12 van het HHR staat hierover: ‘’Een besluit tot statutenwijziging wordt genomen met een volstrekte meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen in een vergadering waarin ten minste drie/vierde van de leden is vertegenwoordigd. Indien in deze algemene vergadering niet het vereiste aantal leden is vertegenwoordigd, wordt een tweede vergadering opgeroepen, welke moet worden gehouden binnen vier weken na de eerste vergadering en in welke tweede vergadering, ongeacht het aantal vertegenwoordigde leden, met gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen een wettig besluit kan worden genomen.’’
Je dient je als lid op te geven voor deze ALV zodat we rekening kunnen houden met je aanwezigheid en bijtijds de vergaderstukken naar je kunnen opsturen.
Het aanmelden en het opvragen van de vergaderstukken kan bij de secretaris, Shanice van Stenus, secretaris@bvalmere.nl.

AGENDA

Het bestuur hoopt op een grote opkomst.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Tim op 29-11-2021 om 21:18 uur

  Misschien domme vraag, maar ik haal het antwoord uit geen enkele communicatie.

  Gaat de ALV morgen avond door, aangezien deze na 17:00 plaats zou vinden?

 2. Tim op 29-11-2021 om 21:20 uur

  En de training niet doorgaat ivm de nieuwe Corona maatregelen.

 3. Bestuur op 30-11-2021 om 11:35 uur

  Beste Tim,
  Inderdaad gaat de ALV door. Echter alleen online. Zoals in het bericht moet iedereen zich aanmelden via de secretaris. Iedereen die zich aangemeld heeft heeft hier ook bericht over gehad. Als je alsnog wil komen ben je zeer welkom, mail even naar de secretaris en vraag de stukken op.

Reageer op dit bericht (“Najaars Algemene Ledenvergadering ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)