Badminton Vereniging Almere

F.I.T. Sportbalsem sponsor van BV Almere

Als regerend Nederlands kampioen hebben we wat meer exposure en zijn we druk bezig hiermee ook goede sponsoren aan te trekken. Daarom zijn wij ook zo blij dat Joop Bergman van F.I.T. Sportbalsem besloten heeft om een samenwerking aan te gaan met BV Almere!

Sponsoring is natuurlijk het meest succesvol, op het moment dat het een win/win situatie betreft. Lang niet bij alle sponsoren gaat dit echt op, omdat badminton landelijk niet heel groot is. De gunfactor speelt vaak mee. Bij F.I.T. Sportbalsem is dat natuurlijk niet anders, de gunfactor speelt een grote rol, maar de naam zegt het al SPORTbalsem, en badminton is ook een sport en dus is de sportbalsem meer dan goed voor badmintonners. Met BeeS-Sport is afgesproken dat zij de producten van F.I.T. Sportbalsem gaan verkopen, zodat de producten makkelijk aan te schaffen zijn voor de leden en deze zo de vereniging ondersteunen.

Hieronder stelt Joop Bergman FI.T. Sportbalsem graag aan u voor:

Een nieuw gezicht bij BV Almere. Nu moet je dat ‘nieuw’ duidelijk wel in verband brengen met het feit dat ik tot op heden bij Almere onbekend was bij de meesten, want zo ‘nieuw’ is het gezicht zelf niet meer. Na goed overleg met Suzanne van BeeS-Sport hebben we besloten om, naast het feit dat ons product F.I.T. Sportbalsem uitstekend aansluit in de badmintonsport, Almere de komende tijd te gaan ondersteunen. Dat ondersteunen heeft ook tot gevolg dat ons product ook bij BVA in de shop van BeeS-Sport verkrijgbaar zal zijn, makkelijk, want meestal moest je het online bestellen waarbij weer transportkosten worden berekend en dat voordeel kun je alvast in je zak steken. Bedrijven worden vaak benaderd voor sponsoring en ook FIT International BV ondersteunt een aantal sporten en sporters en wij hopen dat de leden van de club ook het F.I.T. product gaan gebruiken. De balsem is als product voor blessurepreventie echt een topproduct, hetgeen we al via diverse sporten en sporters ruimschoots hebben bewezen. Een bijkomend voordeel is nu dat door het product te kopen en te gebruiken je niet alleen jezelf een dienst bewijst, maar ook de club steunt. Veel informatie over de werking van het product, de type producten en de toepassingsmogelijkheden vind je op de website van FIT fitsportbalsem.com, maar als je vragen hebt kun je mij of Suzanne hierover altijd aanspreken. Verzorg niet alleen jezelf met goed schoeisel, racket en kleding, maar verzorg ook je spieren met F.I.T. Sportbalsem, want die moeten uiteindelijk de prestatie leveren. Sport met plezier en blijf vooral F.I.T.!

Ben je geïnteresseerd in de producten van F.I.T.? Hou dan de nieuwsbrief in de gaten van de BVA, want daar zal binnenkort een kortingscode gegeven worden.

Steun de vereniging en schaf binnenkort F.I.T. Sportbalsem aan via BeeS-Sport!

Reageer op dit bericht (“F.I.T. Sportbalsem sponsor van BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)